Български пощи увеличават броя на пощенските станции, които предлагат административни

...
Български пощи увеличават броя на пощенските станции, които предлагат административни
Коментари Харесай

Все повече пощенските станции предлагат административни услуги​ ​​​​​​

Български пощи усилват броя на пощенските станции, които оферират административни услуги. Досега станциите бяха 6, а от 21.09.2022. стават 32. 

Предлагането е проведено най-вече в пощенски офиси в дребни обитаеми места, с цел да се сътвори улеснение на хората, като им се спести време и средства за пътешестване. Броят на тези офиси ще нараства поетапно до 2025 година

От края на юли до началото на месец септември 2022 година в 6-те пощенски станции са подадени към 200 заявки от жители, които съгласно сезона са най-вече за приемане на помощи за отопление. Предлагането на 39 административни услуги в клонове на сдружението е в осъществяване на Проекта " Дигитална промяна на Български пощи и даване на сложни услуги " в границите на Националния проект за възобновяване и резистентност.

Кръгът на предлаганите административни услуги последователно ще се уголемява, до момента в който обхване всички услуги налични на портала www.egov.bg, управляван от Министерство на електронното ръководство.

Информация за пощенските станции и административните услуги, които жителите могат да декларират в границите на пилотния план е оповестена на формалната страница на Български пощи.
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР