„Български пощи“ преустановяват приемането на всички видове пратки за Русия

...
„Български пощи“ преустановяват приемането на всички видове пратки за Русия
Коментари Харесай

„Български пощи временно преустановяват приемането на пратки за Русия и Беларус

„ Български пощи “ преустановяват приемането на всички типове колета за Русия и Беларус, оповестиха от пресцентъра на компанията.
Поради понижен транспортен потенциал, довел до струпване на поща на директно летище, краткотрайно ще спре активността към тези две страни.
При смяна в обстановката и възобновяване на приемането на колета клиентите ще бъдат осведомени посредством уеб страницата на сдружението.
От „ Български пощи “ припомнят на своите клиенти, че одобряват изходящи интернационалните предложени, непрепоръчани колета и пратки за съвсем всички страни и територии. Не се одобряват колета за някои страни и територии, в които се правят военни дейности. „ Украински пощи оповестяват, че вършат всичко допустимо, с цел да извършват услугите и не престават да одобряват и изпращат интернационална поща. Към момента се обслужва по-голямата част от страната. В взаимозависимост от обстановката в съответните дни, разнообразни пощенски станции не работят. Това води до съществени забавяния в експедирането и доставката на пратките ", осведомят на уеб страницата си от „ Български пощи ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР