Български пощи ЕАД обявява стартирането на националния етап на 49-ти

...
Български пощи ЕАД обявява стартирането на националния етап на 49-ти
Коментари Харесай

Стартира 49-ти международен епистоларен конкурс

" Български пощи " ЕАД афишира стартирането на националния стадий на 49-ти интернационален епистоларен конкурс за младежи на Всемирния пощенски съюз и ЮНЕСКО. Темата за 2020 година гласи: " Напиши обръщение до възрастен човек за света, в който живеем ".

В състезанието могат да вземат участие единствено деца на възраст до 15 години. Международното бюро на ВПС не приема съчинения, изпратени от учебни заведения или физически лица.

Всяка от позволените до състезанието произведения би трябвало да дава отговор на избрани условия, които са оповестени на уеб страницата на " Български пощи " ЕАД.:

Желаещите да вземат участие в състезанието могат да изпратят своите съчинения не по-късно от 20 март 2020 година на адрес: " До районно управление (на МВР) на " Български пощи " ЕАД, За 49-ти Епистоларен конкурс ".

Победилото в националното класиране писмо ще бъде преведено и изпратено до ВПС за присъединяване в 49-ти интернационален епистоларен конкурс за конкуренция с другите национални спечелили.

Отличените произведения и участници, както и съчинението спечелило първа премия, ще бъдат оповестени на формалната интернет страница на " Български пощи " ЕАД.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР