Български лекар, работещ във Великобритания, е отровил тъст си, тъща

...
Български лекар, работещ във Великобритания, е отровил тъст си, тъща
Коментари Харесай

10 години - български лекар още не е изправен пред правосъдието по обвинение за отравяне

Български доктор, работещ във Англия, е отровил тъст си, тъща си и жена си, откакто е поставил високо токсично вещество в кафето им. Това е заключението на арбитър от първоинстанционния британски Висок съд.

Решението е много значимо, тъй като в действителност е по гражданско дело – поради борба за настойничество над дете. По случая против лекаря до момента не са повдигани престъпни обвинявания нито на Острова, нито в България, написа Daily Mail. Но арбитър Джъстис Уилямс споделя, че медикът е пробвал да токсини трима души с талиум – освен това това се е случило в България, през далечната към този момент 2012 година. И това е реалност не на база „ без подозрение поради доказателствата ”, а поради умозаключение по обстоятелствата на случая.
Баба Ануйка - историята на една от най-коварните серийни убийци
Млада жена на 20 години среща хубав боен офицер, който ѝ оставя ужасна душевна рана за цялостен живот. Тя стартира да ненавижда мъжете и споре...
Прочети повече
Тъстът е умрял, а двете дами са оживели. Съдията заключва, че лекарят е желал да токсини тъстовете си. Той е опитал да прикрие действието си, като споделил, че бащата на жена му е умрял поради сърдечен удар.

Адвокатът на тровената брачна половинка споделя, че казусът е бил очевиден и той е изпратил сигнал до ръководителя на „ Скотланд ярд ” Кресида Дик. Юристът споделя, че е пратил данни и на българските управляващи. „ Разтревожен съм, че на управляващите им лишава толкоз време да се оправят ”, разяснява той.

Името на лекаря не се оповестява, поради разпоредбите в такива случаи в Обединеното кралство.

Още: Жандармеристите, пребили занаятчия ковач, може да бъдат уволнени. Прокуратурата ги проверява

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР