Български лекар бе сред топ петте обучители на семинар на

...
Български лекар бе сред топ петте обучители на семинар на
Коментари Харесай

Български лекар е сред топ обучителите по естетична хирургия

Български доктор бе измежду топ петте обучители на семинар на международно известна марка за естетични филъри, който се организира в Турция. Специалистът по пластично-възстановителна и естетична хирургия доктор Йордан Йорданов взе участие в тридневен интернационален курс по подготовка за съществени умения за работа с филъри на изявени пластични хирурзи и кожни лекари от водещи клиники в Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Израел и Африка.

Фокус на тренинга в Истанбул беше неоперативното подмладяване и разкрасяване (beautification and rejuvenation) на междинната трета на лицето. На него бяха показани последните научни трендове и техники, които подсигуряват типов метод и по-добри резултати чрез индивидуализиране и по-голяма сигурност за пациентите.

По време на образованието наставниците демонстрираха на курсистите по какъв начин се вършат комплицирани корекции на хора, които имат по-специфични тъканни деформации в региона на скулите, очите и носа, а постигането на добър резултат изисква високопрофесионални умения и техника.

„ Пластичната хирургия, изключително в естетичната си част, върви към все по-щадящи способи - по-голяма минимизация и все по-малка инвазивност – наклонност, която е обща за съвсем всички типове хирургия и медицината като цяло. “ Това изясни доктор Йорданов, който е съавтор на учебник на испански език по пластична хирургия за студенти по медицина и има специализации в Съединени американски щати, Испания, Белгия и България.

Д-р Йорданов, който от години се занимава както с естетична хирургия, по този начин и с реорганизация след интервенция на карцином на гърдата и онкохирургия в региона на лицето в Испания, ВМА и Уни Хоспитал, добави че за него е извънредно значим е самостоятелният метод към всеки пациент.

„ Красотата е в това да подсилиш и подобриш уникалността на всеки човек без значение от пол, възраст и етнос “, безапелационен е той. По думите му пластично-възстановителната и естетичната хирургия е единствената здравна и хирургична компетентност, която преглежда в целокупност структурата, функционалността и естетичния тип на дадена част от човешкото тяло или на тялото като едно цяло и цели оптимално удовлетворяващ резултат.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР