Български и албански банди се борят за овладяване на апетитния

...
Български и албански банди се борят за овладяване на апетитния
Коментари Харесай

Български и албански банди в битка кой да овладее пазара на понички в Гърция

Български и албански банди се борят за преодоляване на апетитния пазар на понички по гръцките плажове, предава Клуб Z, цитирайки медии в Гърция и Северна Македония. Нерядко се стигало и до престрелки, настояват източниците.

44-годишен грузински жител споделя пред „ Прототема”, че както си почивал на плажа на Неа Мармара на Халкидики чул изстрели зад тила си и зов „ Горе ръцете!”

Той незабавно извършил разпореждането, само че се оказало, че то не е за него, а за извършител, който е дръзнал да продава донъти на „ чужда” територия.

Полицията получавала постоянно сигнали за сходни неприятни произшествия, от време на време стигащи единствено до побои и устни закани.

Поничките, които всеобщо се продават по плажовете в Гърция, носят 400 % облага - те се вземат на едро от пекарните за по 50 евроцента, а се продават по 2 евро на плажуващите.

Дневните продажби на един приблизително претрупан плаж възлизали на 500-600 понички, т.е. облагата е най-малко 800 евро, като се приспадне дребната отплата на продавача. Парите се прибирали нормално от албански и български „ бизнесмени”, които непрестанно се опитвали да извоюват нови територии за бизнеса си един от различен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР