Български гражданин е изчезнал във Великобритания. Валентин Качанов е в

...
Български гражданин е изчезнал във Великобритания. Валентин Качанов е в
Коментари Харесай

Българин замина за Англия с желание да работи, но повече от месец няма и следа от него

Български жител е липсващ във Англия. Валентин Качанов е в неопределеност от 8 февруари тази година. Това излиза наяве от поста на Атанас Чиков  във Фейсбук- наш съотечественик, който живее във Англия.

Валентин е живял и работил в градчето Grays в предградията на Лондон. За финален път е приказвал с майка си на 8 февруари. На идващия ден е излязъл от квартирата, която е споделял с другар и повече не се е върнал.

В квартирата са паспортът му, други документи, както и целият му багаж. Телефонът му известно време е давал свободно, в този момент дава, че с него няма по какъв начин да бъде осъществена връзка.

Майка му, която е в България, се е свързала с българска полиция и Интерпол. Английската полиция е идвала няколко пъти в дома му, само че досега нищо. Валентин се е разбирал с майка си, татко си и сестра си и не е имал аргументи да спре контакта си с тях. Никой от приятелите му във Англия не се е чувал с него, написа Блиц.

Валентин живее в Англия от към 3 години.

Странното е, че е пропуснал да се обади за рождения ден на татко си, както и да поздрави и майка си за 8-ми март – неща, които постоянно до момента е правил. Определено родителите и сестра му, които са в България, се тормозят, че нещо неприятно може да му се е случило и за това не може да се свържат с него.

Ако някой съотечественик, знае нещо за Валентин, може да свърже с Атанас Чиков във фейсбук, на телефон 077 86 06 70 76 или на имейл [email protected]. " Моля разпространявайте и споделяйте поста и информацията допустимо повече хора да научат ", приканва той. " Нека дружно се опитаме да помогнем, в случай че можем, и разберем какво се е случило с този съотечественик ", прибавя Чиков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР