Български гражданин е бил застрелян от полицията в Истанбул в

...
Български гражданин е бил застрелян от полицията в Истанбул в
Коментари Харесай

Българин е бил застрелян от полицията в Истанбул

Български жител е бил убит от полицията в Истанбул в петък, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 32-годишният мъж е бил прострелян смъртносно в ресторант малко преди среднощ. Полицаите са били извикани, тъй като мъжът нахлул в заведението с мачете и провокирал вълнения, излиза наяве от известието.

" Установено е, че 32-годишният българин има няколко престъпни регистрации - за безчинство, обири и грабежи. Действието се развило към 23.30 часа в ресторант, намиращ се на ул. " Шехит Камил Балкан " в кв. Байрампаша – Истанбул ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Специализираната дирекция на Министерство на вътрешните работи Международно оперативно съдействие е осъществила контакт с управляващите в Истанбул, декларират още от вътрешното ведомство.

" Задграничният представител на Министерство на вътрешните работи има подготвеност да окаже подпомагане на следствието, в случай че такова бъде поискано. До момента в Генералното ни консулство в Истанбул не е получена публична информация от управляващите. Генералното ни консулство работи по случая като са подхванати дейности по определяне на спомагателни данни. Инициирани са инспекции и е отправено публично питане до турските управляващи, от които се чака приемане на подробна информация ", декларират от Министерство на вътрешните работи.



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР