Български граждани са били подслушвани по искане на спецпрокуратурата и

...
Български граждани са били подслушвани по искане на спецпрокуратурата и
Коментари Харесай

Рашков: Не ме бъркайте с Цветанов, още днес ще получите доказателства за неправомерно използвани СРС

Български жители са били подслушвани по искане на спецпрокуратурата и по позволение на спецсъда . Това съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков от трибуната на Народното събрание по отношение на изнесени изказвания за нелегално подслушване на политици и на жители.

„ Вие желаете от мен като министър на вътрешните работи да ви изреждам кои лица са подслушвани и кои не ли? Сбъркали сте името., прикани Рашков.
 Бойко Рашков отново пред Народното събрание, Стойчо Кацаров също ще би трябвало да приказва - за ковид Бойко Рашков отново пред Народното събрание, Стойчо Кацаров също ще би трябвало да приказва - за ковид
Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков още веднъж ще бъде изслушан от депутатите в Народното събрание - през днешния ден, 28 юли, съобщи БГНЕС....

Двама министри (на вътрешните работи – б.р.) са следили безучастно и са изпълнявали функционалностите на обслужващ личен състав за профилираната прокуратура , посочи служебният министър. Всички претенции на прокурорите от спецпрокуратурата са направени срещу и в нарушавания на Закона за СРС-тата, сподели Рашков.

Той ще даде задоволително информация, с която да поддържа причините си за противозаконни подслушвания на политици и жители. В началото на активността на служебния кабинет се казвало да се изнесе информацията и ще ги получите тези доказателства, увери Рашков.

Вярно е, че прокуратурата стартира да се самопроверява, уточни той и добави, че единствено преди два дни станало ясно, че има непозволено подслушване на български жители една част, от които се занимават с политика. Може ли, откакто сме открили непозволено използване на СРС-та да уведомим засегнатите жители, запита министърът. По думите му прокуратурата споделила да не се уведомяват засегнатите хора.

При такова противопоставяне на прокуратурата – за вас не е нищо и не се е потвърдило нищо, сподели Рашков. Кой е дал разрешението за потреблението на СРС-та. Запълва се просто парламентарно време за говоренето с миграционния напън, транспортната престъпност и кадровите назначения, счита вътрешният министър.
 Прокуратурата: Няма противозаконни подслушвания на депутати и политици Прокуратурата: Няма противозаконни подслушвания на депутати и политици
Софийска градска прокуратура (СГП) завърши следствието по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 339а, а...

Интересно за какво единствено депутатите на ГЕРБ не знаят за СРС-тата, а стоящите до тях известни политици донесли наготово материали в Министерство на вътрешните работи. Готови материали донесли, удовлетворен е Бойко Рашков.

Има данни, че във връзка с някои жители наблюдението е траяло много дълго време. Ако би трябвало да се върнем през предходната година за потребление и използване на СРС-та основно против протестиращи жители и изключително след нахлуването на прокуратурата в президентството, регистрира Рашков. Мотивите, с които са желани разрешенията са – лицата целят да бъде подронена и съборена властта в републиката.

През 1996-1997 година Народното събрание още веднъж бил разискван от протестиращи, като тогава никой прокурор не си е помислял да бъде осъществено закононарушение срещу републиката, подсети министърът.

Прокуратурата не образува производства за закононарушения срещу събарянето на републиката, уточни Рашков.

Бюрото за надзор за СРС-тата годишно изготвя систематизиран отчет до Народно събрание, в който се показват систематизирани данни. Бюрото, което по закон може да вникне по всички елементи на СРС-тата не е длъжно да ви дава поименно доклад кой е подслушван и кой не е подслушван, добави Рашков.
 Анелия Дулева от „ Атака ” разкри, че е подслушвана по време на антиправителствените митинги Анелия Дулева от „ Атака ” разкри, че е подслушвана по време на антиправителствените митинги
Лидерът на Политическа партия АТАКА Волен Сидеров и журналистът от АЛФА ТВ Анелия Дулева свикаха конференция във връзка замесването на името на Дулев...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР