Български граждани принудиха англичани да слязат от самолета заради страх,

...
Български граждани принудиха англичани да слязат от самолета заради страх,
Коментари Харесай

Българи свалиха англичани от самолета заради опасения, че са заразени с коронавирус.

 Български жители принудиха англичани да слязат от самолета поради боязън, че се инфектирани с ковид.

Припомняме, че курортният град Банско е под цялостна обсада, влизането и излизането в него е неразрешено, откакто британски ски екскурзиант болести с ковид трима българи.

Заразеният англичанин е в болница, само че без знанието на управляващите другите от групата му бяха настанени от туриоператора в хотел до Лъвов мост в София, където да чакат полет за родината си. Това провокира гнева на премиера Бойко Борисов, който упрекна туроператора в безнаказаност, а по негово разпореждане пред хотела беше сложена полиция, която да блокира всякакво влизане и излизане от хотела, написа " Оffnews ".

Борисов сподели, че всички те ще бъдат натоварени на рейс и закарани на летището, когато за тях пристигна чартър. Не е ясно дали свалените от самолета англичани са от тази група, само че е явно, че останалите пасажери си мислят тъкмо това.

Скандалът в самолета стартира откакто се оказва, че шестима от британците са качени на борда на самолета. Според българите англичаните са точно туристите от Банско.Тъй като самолетът е полупразен, един о
Българи принудиха англичани от самолета поради опасения, че са инфектирани с ковид.
Българските пасажери обаче не се съгласяват с предлагането и упорстват капитана да вземе решение. 

" Разбирам, че желаете да се приберете вкъщи, само че тук сме 150 души и всички имаме фамилии. Заради един болен беше подложен под карантина цялостен град ", споделя един от българите.

И по този начин полетът по линията София-Лондон излетя от софийското летище " Враждебна " в 20 часа в сряда без англичаните след решение на капитана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР