Български гимнастички взеха участие в отборното първенство по художествена гимнастика

...
Български гимнастички взеха участие в отборното първенство по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Български гимнастички се включиха в първенството на Франция

Български гимнастички взеха присъединяване в отборното състезание по художествена гимнастика на Франция. Шампионатът беше отворен, което разреши наши представителки да се състезават и поддържат локални тимове, оповестяват от родната федерация.

Форматът на надпреварата изискваше разбъркан отбор плюс две самостоятелни състезателки.

Общият общ брой за отборното класиране се дефинира като се умножи оценката на ансамбала по 4 и се прибавя към този резултат двете оценки на самостоятелните състезателки.

При дамите в първа дивизия Вая Драганова взе участие за клуба на клуб Орлеанс с треньор Снежана Младенова, който се класира преди всичко.

Втори се класира тимът на Страсбург, за който се състезава Биляна Писова и на който един от треньорите е българката Гергана Лазарова, а трети се класира тимът на Фаста.

Във втора дивизия Йоана Николова при дамите е играла обръч за тима на Тие ГРС с треньор Диана Табакова. Оценката на Йоана Николова е 16.583, без груби неточности, само че с някои спестени детайли. Отборът на Йоана Николова е спечелил бронзовите медали в дивизията.

При девойките Катрин Цонева се състезава за тима на Тионвил (ATGRS Thionville), а Йоанна Ангелова за тима на Страсбург. И двата тима, за които се състезаваха българките бяха във втора дивизия (DN2) само че след вчерашните резултати и двата тима минаха в най-високата дивизия (DN1) откакто двата ансамбъла се класираха в първите дванадесет от всички четири дивизии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР