Български фенове на тениса и Григор Димитров готвят щурм на

...
Български фенове на тениса и Григор Димитров готвят щурм на
Коментари Харесай

Българи щурмуват Белград за Гришо

Български почитатели на тениса и Григор Димитров готвят взлом на Белград идния уикенд. Те ще поддържат първата ни ракета по време на първия от четирите демонстративни шампионата от " Адриа Тур " проведени от Новак Джокович.

Интересът към конкуренцията у нас е голям, откакто стана ясно, че Гришо ще взе участие в нея. Мнозина се канят да посетят сръбската столица, за следят онлайн Димитров. За това спомага и фактът, че границата ни със западната съседка към този момент е отворена. Отпадна и карантината след пътешестване до там.

От седмица в тенис форумите валяха въпроси за това ще има ли аудитория и какви ще са цените на билетите. " Къде и по кое време мога да си закупя билет за шампионата? ", " Как можем да се сдобием с пропуски ", " Супер, ще отскочим до Сърбия ", бяха най-честите питания на страницата на конкуренцията от страна на българи.  Григор може да се включи в шампионат на Доминик Тийм В сряда уредниците пуснаха в продажба плануваните билети, съобразявайки се с условията за обществена отдалеченост. Хилядата пропуща на цени сред 10 и 13 лв. - съгласно това дали е дневна или вечерна сесия (б.а. 600 и 800 динара), бяха атакувани с озлобление и разграбени единствено за 7 минути. Предполага се, че най-малко една десета са закупени от българи. Не бяха малко и тези наши сънародници, които не съумяха да се вредят с пропуск.

Заради големия интерес уредниците ще пуснат още 1000 билета в продажба през днешния ден. Това стана след особено позволение на управляващите. " За всички, които не съумяха да се снабдят с билетите, имаме добра вест - взехме решение да пуснем още 1000 билета в петък, като съблюдаваме целесъобразните ограничения за сигурност и уместно обществено разстояние от най-малко един метър сред феновете ", оповестиха от " Адриа Тур ".  Григор Димитров дебютира на World Team Tennis пред аудитория В конкуренцията в Белград, която ще е на кортовете на тенис център Новак ще се пуснат няколко от най-изявените тенисисти в света. Освен Джокович и Димитров, присъединяване ще вземат още Доминик Тийм, Александър Зверев, Виктор Троицки. Седмица по-късно е шампионатът в Задар, като там на корта ще излязат още Марин Чилич и Борна Чорич. Директор на конкуренцията там е Горан Иванишевич.

Турнирът в Белград може да се окаже единствената опция да се гледа Григор онлайн толкоз покрай родината. Все още не е ясно бъдещето на " София Оупън ", който по стратегия трябваше да се организира през септември, а Димитров беше удостоверил своето присъединяване. В момента се мисли за пренареждане на тенис календара, при което конкуренцията да бъде преместена за ноември. Но това не е по никакъв начин несъмнено.

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР