Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев вероятно няма да

...
Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев вероятно няма да
Коментари Харесай

Кобрата се маха от Зауерланд

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев евентуално няма да продължи съдействието си с промоутърската компания "Зауерланд ", с която реализира най-големите си триумфи в кариерата. Той има контракт до края на идната година.

Кубрат: Можех и против трима като Джошуа, в случай че е единствено за парите

"Нека сме живи и здрави и ще реша в края на 2018 година Може би няма да преподпиша. Не се знае, само че може би на там вървят нещата ", съобщи българският боксьор в изявление пред "Би Ти Ви ".

Кобрата: Пожелавам на Джошуа да се изправи против мен с травма

Първите искри се появиха преди повече от месец, когато Кобрата възропта, че би трябвало да форсира подготовката си за мача с Антъни Джошуа, тъй като промоутърите му са се съгласили незабавно на датата 28 октомври.

Пулев: Сигурен съм, че ще победя Джошуа

В последна сметка Кобрата се контузи и по този начин и няма да може да излезе в този мач. От това той ще загуби голяма сума, която щеше да получи даже при загуба от великобританеца. Сега против Джошуа ще се бие Карлос Такам.

Кобрата: Със Зауерланд нещата куцаха, ще се удрям в Съединени американски щати

"Бих споделил, че това беше много непрофесионален метод. Признавам си, че от време на време заставам у нас и си мисля дали съм взел вярното решение, даже чисто финансово. В последна сметка обаче това съм си аз и това са моите визии и убеждения. Човек не би трябвало да ги подценява поради пари ", показа Кобрата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР