Българската звезда на тениса Григор Димитров отново ще трябва да

...
Българската звезда на тениса Григор Димитров отново ще трябва да
Коментари Харесай

Ново непознато препяпствие дебне Гришо на US Open

Българската звезда на тениса Григор Димитров още веднъж ще би трябвало да се оправя "на сляпо " в мача си от втория кръг на US Open. В него той ще срещне хърватина Борна Чорич, с който до момента не са се изправяли един против различен в шампионати от АТР.

По същия метод някогашният номер три в света трябваше да се пребори с трудността си в първия кръг на конкуренцията Андреас Сепи. Двамата не бяха играли до момента между тях и в последна сметка българинът се оказа краен победител в първия конфликт.

Всъщност, Чорич не е чак толкоз чужд за Гришо. Двамата въпреки всичко са се срещали, само че в показателен мач. Това се случи през 2015 година в Хърлингам, Лондон. Българинът надви с 2:0 сета, а съперникът му тогава беше към момента единствено на 18 години.

Подобно на другите водещи хърватски тенисисти от предишното, Чорич е с мощен сервис, а твърдата настилка е измежду обичаните му. Миналата година той стигна до 1/8-финал в Ню Йорк, а за Димитров триумфът над Сепи беше първи на Флашинг Медоус от 2017 година насам.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР