Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще прибере повече

...
Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще прибере повече
Коментари Харесай

Нов милион влиза в джоба на Кубрат Пулев само за 18 минути

Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев ще прибере повече от предстоящото от мнозина за багра си с двукратния ММА първенец Франк Мир.

По всичко наподобява, че в случай че завоюва борбата в новия спорт Triad Combat, българинът ще си тръгне от Съединени американски щати със седемцифрена сума, което близо два пъти повече от в началото предполаганата награда. Според разпоредбите на борбите мачът ще продължи най-много 18 минути – девет рунда по две минути.

За солидното възнаграждение разкри американският противник на Кубрат, който бе безапелационен, че това ще е най-скъпоплатеният дуел в кариерата му и в случай че направи всичко както би трябвало и завоюва мача, ще заслужи умопомрачителната награда.

„ Всъщност против Пулев, в случай че взема бонусите си и печеля мача, ще прибера 7-цифрена сума. Никога не съм печелил толкоз в света на ММА. Боксьорите по хипотеза взимат повече пари от борбите си ", съобщи 42-годишният Мир, намеквайки какъв брой би могъл да прибере Кубрат.

Основаната в България стрийминг платформа за спортни и музикални събития, FITE (ФАЙТ), ще излъчи от 3 часа сутринта на 28 ноември 2021 година цялата церемония вечер в Арлингтън (Тексас), където на осъществяване онлайн ще имат и хеви метъл легендите Металика, написа Блиц.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР