Българската версия на приключенското риалити Островът на 100-те гривни“ разчупва

...
Българската версия на приключенското риалити Островът на 100-те гривни“ разчупва
Коментари Харесай

Издадоха тайни от Островът на 100-те гривни

Българската версия на приключенското риалити " Островът на 100-те гривни “ разчупва разпоредбите.

" Със сигурност е доста хубаво да имаш до себе си сътрудник, с който да се подкрепяте в едно сходно прекарване. В оригинала на формата водещият е един. Затова се веселя, че ние ще разчупим разпоредбите, а най-хубавото е, че ще го създадем с Диляна “ – споделя водещият на предаването Александър Сано.

Вторият филмов откъс на риалитито ни припомня, че това е " нова галактика със лични закони и правила. Силата не е в ръцете ти, а в гривните ти. Приятелството те движи напред, само че с цел да си отпред, би трябвало и малко шанс “.

В началото на юли Слави Туджаров, участник в " Сървайвър “, показа в " Преди обед “ какво е смисъла на гривните и за какво е необходим малко шанс.

" Островът е тестване освен за физиката, само че и за душeвността. Няма по какъв начин да си починеш добре, би трябвало непрекъснато да следиш какво вършат другите, тъй като всеки има някаква тактика. Гривните в действителност са ти животите в играта. Всеки стартира с три гривни и ги залага в избрани моменти. Има и малко шанс, тъй като всяка вечер се върти едно колело, което демонстрира кой ще бъде предводител на деня. Той избира кои да вървят на борби.

Ако нямаш гривни и никой не желае да ти даде своя, си тръгваш “ – разясни Слави Туджаров.

Той и още няколко инфлуенсъри бяха за малко на острова, с цел да се срещнат с изискванията и да тестват част от игрите.

На Филипините времето е горещо и доста влажно. Вероятно по тази причина водещият Александър Сано показа в Инстаграм един апел.

" Банята и стилните облекла са две от най-великите човешки изобретения. Използвайте ги, апелирам, всеки ден! “ – написа артистът, цитира Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР