Българската творческа агенция proof. се присъедини към by The Network

...
Българската творческа агенция proof. се присъедини към by The Network
Коментари Харесай

Българската творческа агенция proof. се присъединява към глобалната мрежа by The network

Българската креативна организация proof. се причисли към by The Network – световна извънредна мрежа от най-хубавите самостоятелни креативен организации в света, които задават бъдещите трендове в промишлеността.

Това е още една стратегическа стъпка на развиване на организацията, с която тя ще разшири своите бизнес благоприятни условия в интернационален проект. proof. завоюва оценката „ Творческа организация на годината “ през 2022 година и е първата и единствена българска организация, която става част от влиятелната мрежа " by The Network " след рекомендация и последвала покана от организацията.

" by The Network " отива надалеч оттатък концепцията за асоциация. Ние се интересуваме от същинските връзки сред членовете на нашата мрежа. Още от първия миг разпознахме това чувство с сътрудниците от proof. Те са надарени, буйни и изцяло отдадени на работата, а и с тях е доста занимателно да се работи. Не бихме могли да бъдем по-щастливи от това, че те са част от нашата мрежа ", споделя Андреа Стилачи, създател и ръководител на by The Network и Herezie Group.

by The Network предлага напълно ново потомство стратегически и изобретателни концепции, основани за реализиране на бързи и високи резултати и гъвкави решения, без типичните за сходен вид мрежи затруднения. Организацията предлага редица услуги на международно равнище в региона на основаването на наличие, софтуерните решения, PR, брандинг, дизайн, междукултурното съдействие, устойчивостта, равенството и приобщаването. Всяка от организациите остава изцяло самостоятелна, като в същото време е и съсобственик на мрежата. by The Network основава креативен артикули за световни клиенти като Netflix, Snapchat, Kerrygold, Amazon Prime Video, Carlsberg и други

 proof
" За нас е огромна чест да бъдем първата и единствена организация, която ще съставлява България в този необикновен екип от организации. Сега proof. има опция да реализира визията си да създава акции за интернационалните клиенти и да извършва тактики и креативен решения, в унисон с районните особености и в съдействие с някои от най-ярките мозъци в рекламата. Това, което отличава мрежата на by The Network от останалите информационни групи е нейната самостоятелност и просвета на шерване на опит и познания ", сподели Сава Ахмаков, шеф " Обслужване на клиенти " и създател на proof.

" Стартирахме proof. водени от устрема си към реализиране на най-високите международни стандарти за качество. by The network е учредена с визията, че креативната промишленост е изгубила силата си и че е време да премисли по какъв начин би могла да наподобява една мрежа, която слага креативното начало във фокуса. Това е мястото, където пътищата ни се пресичат. Сигурен съм, че този основен миг в нашата история ще проправи пътя към значими креативен благоприятни условия за екипа на proof. и ще бъде стъпка към превръщането ни в същински световна организация ", сподели Ангел Искрев, креативен шеф и създател на proof.

Основана в края на 2018 година, proof. е една от най-награждаваните информационни организации в България. Отличена за своята креативна успеваемост и автентичен метод, proof. продължава да бъде една от най-иновативните организации на българския пазар. Агенцията е създател на редица награждавани акции и планове за известни марки като TELUS International, Carlsberg Bulgaria, Skapto, Лидл България, Four Paws и други, като за тях получава самопризнание на голям брой рекламни фестивали като The One Show, Epica Awards, MadStars, Cresta и други Екипът на организацията се състои от над 35 експерти в разнообразни области като криейтив, медийно обмисляне, цифрови технологии, BTL и продукция.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР