Българската спринтьорка Инна Ефтимова, която днес покри норматива на 200

...
Българската спринтьорка Инна Ефтимова, която днес покри норматива на 200
Коментари Харесай

Ефтимова: Доволна съм, това беше целта ми

Българската спринтьорка Инна Ефтимова, която през днешния ден покри норматива на 200 метра (23.50 сек) за присъединяване на Европейското състезание по лека атлетика в Берлин през август, изрази удовлетворение от първия си старт за сезона.
 Лекоатлетически шампионат @@@
“Като за първи старт съм удовлетворена. Именно нормативът беше нашата цел. Това беше и повода да не тичам 100 м, а да се съсредоточа единствено върху 200 м през днешния ден. Със сигурност ще пъдя и норматива на 100 м (б.а. 11.50 сек). През сезона ще тичам и двете дисциплини, а ще гоним класиране в тази, в която се оправям по-добре. Здрава съм сега, постоянно има някакви недоволства, само че е значимо да не пречат на подготовката. Годините също към този момент си оказват влияние”, показа Ефтимова особено за Sportal.bg след шампионата. Тази зима тя се завърна на пистата, откакто известно време лекуваше травма.
 Лекоатлетически шампионат @@@
Ефтимова и различен от възпитаниците на Валя Демирева в спринта - Денис Димитров, ще вземат участие на 100 метра в Ханя в събота, като това е била и главната причина през днешния ден тя да започва единствено на 200 м, а Димитров да изгледа надпреварата от трибуната, макар че беше деклариран за присъединяване на 200 м.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР