Българската шампионка по спортни танци - Весела Димова, е първата

...
Българската шампионка по спортни танци - Весела Димова, е първата
Коментари Харесай

Българка учи световноизвестен колоездач да играе ръченица

Българската шампионка по спортни танци - Весела Димова, е първата героиня в пилотния епизод от новия сезон на документалната поредност " Децата на Другата България “. Как българката научава световноизвестния колоездач Бърнард Кол да играе ръченица, ще научат феновете на bTV тази неделя (27 февруари) от 16:30 ч.

" Тя наподобява нежна и нежна, само че зад изящната й физика се крие стоманен темперамент “, споделя Кол пред журналиста Георги Тошев за Весела. Колоездачът и шампионката се срещат в последния сезон на най-известното телевизионно риалити шоу в Австрия " Dancing Stars “, където се класират четвърти. Весела съумява да помогне на известния състезател да се оправдава пред обществото, тъй като, въпреки и трети в генералното класиране в " Обиколката на Франция “ за 2008 година, той е заставен да се отдръпна поради допинг скандал. " Беше отчаян и не искаше гласност. Нашата среща и представянето ни в шоуто го върнаха на огромната сцена “, споделя Димова.

Българката от дребна обича провокациите. Родена в Пазарджик, тя се възпламенява по танците, когато е единствено на 6 години. И по този начин - животът й поема в нова посока. Следват надпревари, промяна на сътрудници, нов клуб в различен град, до момента в който стига до националния тим на България. С тогавашния си сътрудник Христо Гръчки печели медали и трофеи на национални и международни шампионати. Следват частни уроци с задгранични преподаватели и една непредвидена покана от екипа на телевизионното съревнование " Dancing Stars “ във Виетнам.

Без да се замисля доста, Весела отпътува. " Нямах визия къде отивам и в каква обстановка попадам, само че знаех, че няма връщане обратно и би трябвало да потвърдя на себе си, че ще се оправя “, спомня си шампионката по спортни танци. Със здравословна доза старания, съумява да се трансформира в звездата на шоуто. Въпреки триумфа в азиатската страна, Весела взема решение да учи в Европа. Избира Виена. Следва стопанска система, като редом с това работи като учител по танци.

След дипломирането си, Веси стартира работа в банка, само че любовта към танците надвива: " Танците се оказаха в действителност обич и се веселя, че не я занемарявам. Щастлива съм, че те ми демонстрираха един различен път на развиване. Разбира се, късмет е, че попаднах в малкия екран, тъй като " Dancing Stars “ ме направи известна и ми разрешава през днешния ден да предпочитам плановете си, да пътувам. Така открих йогата, Изтока, един нов път на развиване и взор във вътрешността към мен самата “.

Какво още се случва в живота на надарената Весела Димова – феновете ще видят във кино лентата на журналиста Георги Тошев, оператора Борис Пинтев и режисьора Калояна Климентова – тази неделя (27 февруари) от 16:30 ч. в " Децата на Другата България “ по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР