Българската сензация - Нина Добрев продължава да жъне успехи в

...
Българската сензация - Нина Добрев продължава да жъне успехи в
Коментари Харесай

Българската сензация Нина Добрев с 12 милиона почитатели в социалните мрежи!

Българската сензация - Нина Добрев продължава да жъне триумфи в Холивуд. Макар малко български медии да наблюдават развиването на съумялата актриса по този начин, както живота на плеймейтките, звездата продължава да се издига в Америка. Софиянката събра съвсем 12 милиона фенове в мрежата Инстаграм, видя HotArena.

Ролите й във кино лентата " ХХХ " с Вин Дизел и основната роля в сериала " Дневниците на вампира " донесоха огромна популярност освен на красивата българка, само че и на страната ни зад граница. Добрев не един път е говорила на български в свои изявленията в най-гледаните излъчвания в Америка, а даже и снима реклама за плажно масло, в което споделя за произхода си пред карта на България. По време на фотосите на един от най-известните вампирски сериали, с помощта на връзката на Нина с България, втората роля, която играе - Катерина Петрова, близначка на Елена Гилбърт, е пресъздадена като българка, родена преди епохи в патриархално българско семейство. В епизода звездата и други артисти приказват на български, а Катерина ражда нелегално дете в България.

Напоследък актрисата заобикаля фотоси на сериали и е съсредоточена в развиването си във филми, а околните й другарски връзки с Вин Дизел я свързват с нови негови планове. Очаква се звездата да взе участие и в новият епизад от поредицата " ХХХ ", който е един от най-продаваните филми в света. През предходната година мощно се заговари, че звездата ще взе участие в българският " Вип Брадър ", само че хонорарът на актрисата се оказал прекомерно огромна хапка за продуцентите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР