Българската състезателка по спортна гимнастика Валентина Георгиева има увреждане на

...
Българската състезателка по спортна гимнастика Валентина Георгиева има увреждане на
Коментари Харесай

Валентина Георгиева: Съжалявам, че не успях да направя феновете щастливи

Българската състезателка по спортна гимнастика Валентина Георгиева има увреждане на кръстни връзки на коляното. Тя получи контузията по време на финала на прескок на Европейското състезание в Германия.

16-годишната Георгиева получи контузията при първия си опит, незабавно по-късно тя беше отведена в болница, с цел да ѝ бъде изработен обзор. Заради травмата Валентина Георгиева не съумя да извърши втория си скок и да приключи конкуренцията.

„ Съжалявам, че не съумях да направя моите почитатели щастливи, както и цяла България. В болничното заведение споделиха, че имам проблем с кръстна връзка, като се върна в България ще проверим на ядрено-магнитен резонанс. Но всичко е наред и ще се възвръщам “, показа Валентина Георгиева за Българска национална телевизия.

Президентът на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев е бил неразделно до нашата състезателка в първите секунди след травмата.

„ Валя е една млада, доста надарена гимнастичка и аз съм сигурен, че ние още веднъж ще я забележим на международния подиум. И още веднъж ще радва българите с нейните триумфи “, сподели Красимир Дунев.

Днес в Мюнхен идват мъжкият и младежкият народен тим. Българска национална телевизия ще излъчва надпреварите от четвъртък, 18 август.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР