Българската състезателка по Бразилско жиу-жицу и събмишън граплинг Виолета Ангелова

...
Българската състезателка по Бразилско жиу-жицу и събмишън граплинг Виолета Ангелова
Коментари Харесай

Българка спечели световна титла по жиу-жицу

Българската състезателка по Бразилско жиу-жицу и събмишън граплинг Виолета Ангелова завоюва златен орден от Световното състезание на Международната федерация по Бразилско жиу-жицу (IBJJF) за мастъри, заяви ММА.bg.

Събитието събра най-хубавите състезатели от целия свят над 30-годишна възраст в Лас Вегас, Съединени американски щати. Многократната медалистка от интернационалните шампионати на IBJJF и AJP стигна до купата в категорията за дами, Мастър 2 ( 35г.+), лека категория, кафяв колан.

Европейската шампионка се пребори против три представителки на домакините, с цел да си обезпечи място на финалите. В финален конфликт за деня на татамито в Лас Вегас Ангелова пребори Дана Щайн (Easton BJJ).

След като бе наградена със златното отличие, българката бе удостоена и с още едно самопризнание за триумфите й. Главният треньор на клуба, за който Ангелова се състезава, Бруно Бастос, връчи на дамата черен колан, с което публично я увеличи в по-висока степен в BJJ.

В събитието участваха много величия от бойните спортове, като именитият първенец от UFC и ONE в категория муха, Димитриъс Джонсън завоюва златото в своята категория.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР