Българската състезателка Лора Сарандева, която е ново попълнение на френския

...
Българската състезателка Лора Сарандева, която е ново попълнение на френския
Коментари Харесай

Новата хандбалистка на Тулуза Лора Сарандева: Не се колебах при избора си

Българската състезателка Лора Сарандева, която е ново попълнение на френския Тулуза, даде първото си изявление за вестник " Ла Депеш ".

25-годишната Сарандева, която играе като център, идва от испанския тим Гранойерс и това ще бъде първия й опит в шампионата на Франция.

" В тима познавам една от вратарките - Андреа де ла Торе, която също е играла в Гранойерс. Хареса ми спортния план и не се колебах доста при избора ми. Освен това с мен в тима дойде и Елена Васкес от Гранойерс. Така че към този момент познавам част от съотборничките ми. Интересно е да откриеш нова страна, нов шампионат, нов жанр на игра. Нямам самообладание да стартира шампионата ", разяснява пред вестника българката. В събота Тулуза ще гостува в първия кръг на Самбър Авеноа.

" Още не приказвам френски език, само че бях посрещната доста добре. Когато започнаха тренировките, не съм очаквала, че ще търча толкоз (Смее се). Въпреки това знаех, че подготовката във Франция е по-физическа. Малко по малко се приспособявам. Пропуснах първите другарски мачове поради травма, само че няма нищо съществено ", твърди Сарандева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР