Българската приятелка на британския политик Лембит Опик - Събина Ванкова

...
Българската приятелка на британския политик Лембит Опик - Събина Ванкова
Коментари Харесай

"Два литра бира на обяд.... хммммм хммм, нещо не е наред тук." Това написа българката Събина за прелюбодееца Опик, преди да го зареже

Българската другарка на английския политик Лембит Опик - Събина Ванкова разгласява в обществените мрежи серия от откровени фотографии от взаимния им живот, написа Дейли Мейл. Бившият народен представител от либерал демократите бе разкаран по много гръмък метод от 33-годишната българска адвокатка.



Разбирайки за изневярата му с някогашната брачна половинка на футболната легенда Джордж Бест - Алекс, тя незабавно написа в Туитър: " Току що завърших връзките си с Лембит Опик. Жената, с която е прекарал понеделника, може да го има целият! "



Английският таблоид се е разровил обаче в предходните връзки сред двамата, които не са били толкоз скандални преди. Показва се фотография на Опик дружно с бебето им, на която той лежи дружно с петмесечната им щерка.



Въпреки че на фотографията британският политик наподобява като предан татко, госпожа Ванкова продължава да го упреква в тежък алкохолизъм и неявяване точно от отговорностите си като родител.



На 20 октомври българката е написала: " Два литра бира на обяд.... хммммм хммм, нещо не е наред тук. "



Четири дни по-късно, тя написа: " Той таман ми се обади, че идва да помогне с бебето Анджелина. После пристигна, взе зарядното за преносимия компютър и изчезна. Отгоре на всичко разсъни бебето - наместо да помогне. "



Очевидно всичко това е въведения към края на съжителството, а аферата на Опикс с някогашната брачна половинка на футболисти Джордж Бест просто е поставила точката.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР