Българската представителка за Евровизия 2021 – Виктория Георгиева, ще трябва

...
Българската представителка за Евровизия 2021 – Виктория Георгиева, ще трябва
Коментари Харесай

Виктория записва предварително представянето си в Евровизия - slava.bg

Българската представителка за Евровизия 2021 – Виктория Георгиева, ще би трябвало да запише авансово присъединяване си в песенния конкурс. Това стана ясно, откакто уредниците оповестиха, че търсят способи да подсигуряват провеждането на събитието даже при положение, че коронавирусът още веднъж не разреши събирането на доста хора за финалите онлайн през пролетта.

„ Записите ще бъдат употребявани при положение, че даден участник не може да пътува до Ротердам идващия май или при злощастните условия някой от тях да би трябвало да се карантинира на място “, разясняват от Евровизия.

Всички участващи малките екрани са призовани да запишат осъществяване онлайн на своя представител. Записът би трябвало да бъде осъществен в студио и да бъде изпратен преди състезанието. Допълнително изискване, сложено от уредниците, е да не бъдат употребявани техниките на монтажа – както за аудиото, по този начин и за образната част от представянето. Технологиите са разрешени до толкоз, колкото биха били и на сцената в Ротердам, допълват от състезанието. Публика също не би трябвало да участва на предварителното запечатване на осъществяването на песните за Евровизия.

За да не дават преимущество на записите, уредниците дават право на участниците да създадат едвам три дубъла на представянето си. На терен когато и да е би трябвало да е шефът на дадената делегация, като целият развой би трябвало да отнеме не по-малко от 60 минути.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР