Българската представителка в категория до 64 кг на юбилейното 70-о

...
Българската представителка в категория до 64 кг на юбилейното 70-о
Коментари Харесай

Драматично поражение за Мелис Йонузова на Странджа

Българската представителка в категория до 64 кг на юбилейното 70-о издание на боксовия шампионат "Странджа " Мелис Йонузова загуби трагично с 2-3 съдийски гласа равностойния си дуел против солидната представителка на Индия Пвилао Басуматари.

Индийката игра с противоположен гард и очевидно е съумяла да убеди повече съдиите в превъзходството си на кръга, макар че дуелът бе доста динамичен и двете непрекъснато навлизаха в замени. В третия рунд Басуматари по-отчетливо пласираше попадения в тялото на Йонузова, само че тя се справяше добре в устрема си да я тормози с дясна ръка по незащитената страна. В последна сметка, за жалост на подкрепящите я нейни съотборнички по трибуните, Мелис трябваше да одобри провалянето.

По-рано денем победа записа българката Златислава Чуканова, а загуби претърпяха Елина Георгиева, Марина Сивенова и Деница Елисеева. България е представяна от 17 мъже и 12 дами на юбилейното 70-о издание на

"Странджа ", чието публично разкриване е от 18:00 часа. Турнирът се организира в зала "София " в столицата сред 14 и 19 февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР