Българската Първа лига продължава да бъде лидер по генериран интерес

...
Българската Първа лига продължава да бъде лидер по генериран интерес
Коментари Харесай

Кои са голмайсторите за сезона на Първа лига?

Българската Първа лига продължава да бъде водач по генериран интерес измежду почитателите на футбола у нас. Те могат да се възползват и от дейната 24/7 секция за, предлагаща благоприятни условия за слагане на залози на всяка среща в родния шампионат. Налични са и разнородни пазари, които разрешават на играчите да бъдат по-гъвкави в прогнозите си и да открият вярната формула за триумф.

Двайсет и девет кръга бяха изиграни от началото на сезон 2022/23 в Първа лига на България. А кои са водещите голмайстори на шампионата до този миг?

Ивайло Чочев остава над всички

Направилият отлична кариера в Италия Ивайло Чочев се завърна в България през 2020 година, подписвайки контракт с ЦСКА 1948. Към сегашния миг халфът е един от най-хубавите футболисти в Първа лига и водещ изпълнител на шампионата с 19 маркирани попадения. Не е изненада за какво значително консуматори залагат на негови попадения в спортна секция
winbet.bg - той бележи на постоянна база за “червените ” и е същински водач на отбора.

Двама легионери допълват Топ 3 на водещите изпълнители в Първа лига

Двама задгранични футболисти допълват Топ 3 на най-хубавите голмайстори в Първа лига за сезон 2022/23. Това са звездата на Ботев Пловдив Антоан Бароан и перлата на ЦСКА Дюкенс Назон, като и двамата са отбелязали по 14 гола от началото на акцията. И за двамата би било мъчно да настигнат водача Ивайло Чочев, само че сигурно тези числа приказват повече от добре за представянето им до този миг.

Трима футболисти на Лудогорец допълват “шестицата ” на голмайсторите

Трима играчи на първенеца Лудогорец допълват първата шестица на голмайсторите в българския шампионат. Тиаго има маркирани 12 гола от старта на акцията, до момента в който Кирил Десподов и Матиас Тисера следват с по 11 осъществени попадения. Всички тези голове помогнаха на “орлите ” да се върнат на първото място във краткотрайното класиране, с нежен задатък пред ЦСКА.

Нови спортни функционалности в WINBET

Българският игрален уебсайт предлага забавни нови функционалности на своите консуматори. Една от тях е инструментът “Поискай пазар ”, при който всеки консуматор на платформата може да изиска алтернатива за
залог, която не е налична към съответния миг.

Същевременно клиентите на WINBET имат опцията да се възползват и от функционалността “Ранно погашение ”, при която залогът на потребителя ще бъде автоматизирано затворен, в случай че подкрепеният от него тим поведе с два гола разлика, без значение от крайния излаз на срещат.

Турнир Първа лига на
winbet.bg

с награден фонд 100 000 лв. продължава да бъде деен на
winbet.bg. Всички регистрирани консуматори на игралния уебсайт могат да се включат в него, стига да създадат залози на срещите от българската Първа лига. С всеки залог те имат опцията да завоюват точки и да се борят за допустимо най-предна позиция в класирането, а дружно с това - и за част от огромния награден фонд на конкуренцията.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР