Българската партия Има такъв народ не проведе големи митинги, агитации

...
Българската партия Има такъв народ не проведе големи митинги, агитации
Коментари Харесай

Поп звездата и нейната платформа за България

Българската партия ИТН не организира огромни манифестации, пропаганди или рекламни акции. Групата нямаше действителна стратегия, за която да се приказва, само че съумя да завоюва вота в България. Това се споделя в коментар на Файненшъл Таймс.

Изданието проучва спечелилите на последните избори. Слави Трифонов се дефинира като твърда на тип поп звезда.

Неговата харизма обезпечи една четвърт от гласовете на последния избор, което го прави евентуалната водеща фигура в идващото държавно управление на страната. Той се занимава с фолк род, прочут като чалга.

Явно той желае да осъществя антиполитическа форма на ръководство. Певецът разгласи, че ще образува независимо държавно управление, което понижи възможностите за постоянна коалиция.

При липса на поддръжка за ново държавно управление са доста вероятни нови избори. Трифонов към този момент изключи всякаква коалиция с водещите партии.

Той изненадващо отхвърли и коалиция с протестните групи. Ясно е, че някои от известните представители на служебното държавно управление са получили предложение да се включат в новия кабинет.

Това са министрите Асен Василев и Кирил Петков. Те обаче отклониха предлагането, поради несходство в стратегиите.

Друг вид е Трифонов да потърси политическо съглашение, което заобикаля, тъй като това ще сложи под въпрос неговите обещания пред обществото. Опозицията счита, че е добре да има държавно управление, с цел да не се стига до трети избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР