Българската общност в Англия наброява четвърт милиони и работи основно

...
Българската общност в Англия наброява четвърт милиони и работи основно
Коментари Харесай

Брекзит засяга най-сериозно работата в сферата на услугите

Българската общественост в Англия наброява четвърт милиони и работи главно в сферата услугите. Именно тази сфера ще бъде най-сериозно наранена от Брекзит.

Това ще докара до понижаване на паричните потоци към България, дискриминирани българи и незадоволително информация за Брекзит, стана ясно по време на съвещанието на Комисията по политика за българите в чужбина в Народното събрание.

Всички жители на Европейския съюз, които живеят във Великобританя, би трябвало да аплайват за характерен статут и гарантиране на правата си.

Райони в британската страна, които са с най-висока централизация на българи са Източен Лондон, Брент, Баркинг, Дангъм, Енфийлд и региони, в които могат да си разрешат наема.

Българските учебни заведения на територията на Лондон са общо 15 с над 50% възпитаници от България и Източна Европа. В тях подрастващите могат да учат български език, история, география и други дисциплинираност.

Българските жители от ромски генезис във Англия представялват компликация за островната страна най-много с извънредно затруднена интеграция, високо равнище на престъпност, повишен брой на бездомните българия, дискриминация, расизъм и проблем за локалните кметства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР