Българската национална телевизия започва отразяването на изборния ден на 14

...
Българската национална телевизия започва отразяването на изборния ден на 14
Коментари Харесай

В деня на изборите: Бъдете с БНТ от 6:55 ч. до часовете през нощта

Българската национална телевизия стартира отразяването на изборния ден на 14 ноември, неделя, още в 6.55 ч.

Началото на изборния ден в ефира на Българска национална телевизия 1 стартира в утринния блок с водеща Христина Христова. До 9.00 ч. феновете ще видят по какъв начин започва изборния ден, каква е изборната интензивност и в най-отдалечените региони на страната.

От 9.05 ч. следенето на изборния ден продължава в. В неговия блок до обедната новинарска емисия феновете ще видят по какъв начин гласоподават политическите водачи, по какъв начин протича изборния развой в страната и чужбина, има ли нарушавания. Сред гостите на Георги Любенов ще бъдат известни българи, писатели и музиканти.

В 15.30 ч. стартира специфичното студио „ Избори 2 в 1: Резултатът “ с водещи Аделина Радева, Добрина Чешмеджиева и Бойко Василев. Предаването ще наблюдава по какъв начин протичат последните часове на изборния ден, какви са първите резултати от гласуването и първите реакции на политиците.



Българска национална телевизия ще дава цялостна осведомителна картина за вота и в новинарските си излъчвания.

Първата емисия е в 7.00 ч. сутринта, а резюме на събитията гледайте в „ По света и у нас “ в 12.00, 15.00 и 18.00 ч.

Екипите на медията ще ревизират за изборни нарушавания, а кореспондентите в страната ще се включват онлайн с най-актуалното.



Въпреки компликацията на изборите 2 в 1, Българската национална телевизия е основала организация за експресна, справедлива и тествана информация. За всичко протичащо се в страната в деня на вота, Българска национална телевизия ще осведомява и на новинарския си уебсайт.
    
За обективното отразяване на третите парламентарни избори през годината и вота за президент и вицепрезидент, Българска национална телевизия още веднъж се доверява на две потвърдени социологически организации – „ Алфа рисърч “ и „ Гълъп “. С информацията от техните данни незабавно след края на изборния ден ще стане явен изборния резултат - кой печели, какви са вероятните обединения за ръководството на страната и какви са профилите на гласоподавателите за другите кандидатпрезидентски двойки и партии.

Следете ИЗБОРИ 2021 по Българска национална телевизия 1 и в действително време на
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР