Българската национална телевизия вероятно ще сложи край на хумористичното предаване

...
Българската национална телевизия вероятно ще сложи край на хумористичното предаване
Коментари Харесай

Уикенд: Свалят „Шоуто на Канала“ от ефир след 23 години в ефир

Българската национална телевизия евентуално ще постави завършек на хумористичното предаване „ Шоуто на Канала ” (бивше „ Каналето “), което е в ефира на публичната телевизия от далечната 1995 година Този твърдоглав слух обхожда коридорите на „ Сан Стефано “ 29 от няколко седмици, твърди “Уикенд ”.  

Мълвата за прогонването на Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и екипа ми се засилила преди дни, когато държавната телевизия купи правата за излъчването на шоуто „ Стани богат “.

Телевизионната игра дълги години събираше голяма публика в ефира на частната Нова тв, само че още има интерес към нея. Една от обсъжданите промени в програмната скица на Българска национална телевизия е „ Стани богат ” да тръгне от есента с най-вероятно – различен водещ (а не Ники Кънчев) и да се излъчва в събота и в неделя незабавно след централните вести. Това значи, че съвсем несъмнено ще бъде комплициран завършек на 23-годишната история на „ Каналето “ в ефира на държавната медия.

Хумористичното предаване потегли на 1 април 1995 година на мястото на студентската стратегия „ Ку-ку “, която беше свалена от тогавашното управление на Българска национална телевизия. От тогава до ден-днешен продукцията се излъчва в събота вечер, като в последните години феновете я гледат под името „ Шоуто на Канала “.

Именно слабите резултати предиздвикали началника на Българска национална телевизия Коко Каменаров да ускори конкуренцията в бранша с развлекателни излъчвания и да даде късмет на други продуценти да покажат опциите си. „ Нищо срещу Камен и Тончо, само че те са на държавна ясла над 20 години, а оферират едни и същи скечове. Даже рубриката им с хамалите от дълго време се изчерпа “, разясняват работещи в публичната медия.   По всяка възможност известните артисти ще би трябвало да се явят на конкурс за ново хумористично предаване в Българска национална телевизия, само че в конкуренцията на други продуценти. Възможно е и шоуто им да остане в публичната телевизия, само че със мощно окастрен бюджет и понижена дълготрайност от 1 час на 30 минути.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР