Българската национална телевизия ще излъчи първото заседание на новоизбраното 48-о

...
Българската национална телевизия ще излъчи първото заседание на новоизбраното 48-о
Коментари Харесай

БНТ ще излъчи на живо тържественото заседание за откриването на новия парламент

Българската национална телевизия ще излъчи първото съвещание на новоизбраното 48-о Народно заседание. Предаването " 48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА " ще стартира в 8 часа на 19 октомври пряко в ефира на Българска национална телевизия 1 и ще се излъчва във всички онлайн канали на публичната телевизия.

Специални посетители на водещата Христина Христова в изнесеното студио в сърцето на Народното събрание ще бъдат проф. доктор Екатерина Михайлова – някогашен зам.-председател на Народното събрание и депутат, професор по История на страната и правото, сегашен учител по Конституционно право, и Георги Пирински – някогашен ръководител на Народното събрание, дълготраен политик и депутат, някогашен евродепутат.

Кои са новите 240 национални избраници от седемте партии и обединения в 48-ото Народно заседание, които ще пристъпят прага на Народното събрание, както и какво да чакаме от тях – мнения от политолози, специалисти и анализатори в студиото на Българска национална телевизия с водещ Симеон Иванов.

Гледайте специфичното предаване " 48 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА "  на 19 октомври, сряда, от 8:00 ч. онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1 и във всички онлайн канали на Българска национална телевизия – в формалния уебсайт на публичната телевизия , в новинарския сайт  и в мобилното приложение BNT NEWS, както и посредством лайв стрийм в, в  и  във Фейсбук. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР