Българската национална телевизия и Sportal.bg ще превърнат UEFA EURO 2024

...
Българската национална телевизия и Sportal.bg ще превърнат UEFA EURO 2024
Коментари Харесай

БНТ и Sportal.bg с обща онлайн платформа за UEFA EURO 2024

Българската национална телевизия и Sportal.bg ще трансфорат UEFA EURO 2024 в незабравимо прекарване за футболните почитатели. Двете медии се сплотяват, с цел да предложат на феновете на най-великата игра огромния онлайн план bnt.sportal.bg - новаторска софтуерна платформа, която ще обезпечи на потребителите качествено и разнообразно наличие за UEFA EURO 2024.

Платформата bnt.sportal.bg ще бъде 24/7 осведомителният канал на футболните почитатели, които бързо, елементарно и комфортно ще могат да намират всичко значимо и любопитно по време на Европейското състезание, което ще се организира от 14 юни до 14 юли 2024 година в Германия.

Мисията на взаимния план на Българска национална телевизия и Sportal.bg е да направи UEFA EURO 2024 налично за всеки и по тази причина ще излъчи всички 51 мача от влиятелния футболен шампионат НА ЖИВО онлайн с мненията на най-хубавите български публицисти.

Bnt.sportal.bg ще предложи богата видео секция с изявленията с треньори и играчи, специфични материали за тимовете, профили на звездите, извънредни репортажи от градовете домакини на футболните срещи, доста статистика, фото изложба и още...

Bnt.sportal.bg е мястото, където ще се случи цялата футболна магия от UEFA EURO 2024!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР