Българската национална телевизия и sportal.bg подготвят съвместна онлайн платформа за

...
Българската национална телевизия и sportal.bg подготвят съвместна онлайн платформа за
Коментари Харесай

БНТ и sportal.bg с обща онлайн платформа за Катар 2022 г.

Българската национална телевизия и sportal.bg приготвят взаимна онлайн платформа за международното състезание по футбол Катар 2022. 22-рото издание на най-големия футболен конгрес ще се организира от 21 ноември до 18 декември, а цифровите консуматори ще могат да научат всичко за него на bnt.sportal.bg.

Мащабният план ще бъде основан на последно потомство софтуерна платформа и ще предложи разнообразно и качествено наличие за всичко, обвързвано със международното състезание по футбол Катар 2022, като отговори на най-високите упования на необятната футболна публика. Денонощно в платформата ще бъде оповестена настояща информация за всичко значимо, завладяващо и любопитно от шампионата в текстов и видео формат.

Всички 64 мача ще бъдат излъчени онлайн онлайн в bnt.sportal.bg с мнения на публицистите от Българската национална телевизия.

В допълнение към стрийминга онлайн, платформата ще предложи богата видео секция с разширени репортажи за всяка една среща, изявленията с треньори и играчи, материали за тимовете, превюта за мачовете, профили на звездите, извънредни репортажи от градовете-домакини, показани от пратениците на Българска национална телевизия на мястото на събитието. Всичко това ще бъде допълнено с извънреден снимков материал и богата статистическа информация за футболистите и отборите-участници.

Информация за Българската национална телевизия

Българската национална телевизия (БНТ) е публичната телевизия в България, открита публично на 26 декември 1959 година Тя е първата национална телевизионна стратегия с политематичен профил, ориентиран към най-широка публика. Програмното ѝ наличие е образувано от вести, мощна журналистика, документалистика, спорт и развлекателните стратегии за цялото семейство, съобразено с публичната задача на Българска национална телевизия и Закон за радиото и телевизията. Съдържанието на публичната телевизия се разпростира и в цифровите ѝ платформи - bntnews.bg, bnt.bg, мобилно приложение, както и в формалните подкаст канали и обществени мрежи на медията. Българска национална телевизия обичайно е домът на най-големите спортни събития в това число международни и европейски шампионати по футбол и Олимпийски игри. От 1966 година до в този момент националната медия непроменяемо ни прави съпричастни на всички международни шампионати по футбол.

Информация за sportal.bg

Sportal.bg е водещата спортна онлайн медия, част от Sportal Media Group. Компанията ръководи цифрови издания в категории като спорт, вести, бизнес, начин на живот, електронна търговия и услуги, както и над 45 разнообразни канала в обществените мрежи. Основана през 2006 година, Sportal.bg се утвърди като най-успешната цифрова спортна медийна платформа, предоставяща навременни и достоверни вести, мнения, разбори, статистика и изявленията на необятна спортна тема. През 2021г. Sportal Media Group бе добита от основаната в Швейцария медийна група Ringier AG, оперираща в над 19 страни по света.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР