Българската национална телевизия (БНТ) е в практически фалит. Това обяви

...
Българската национална телевизия (БНТ) е в практически фалит. Това обяви
Коментари Харесай

Емил Кошлуков: БНТ практически е във фалит


Българската национална телевизия (БНТ) е в на практика банкрут. Това разгласи изпълняващият длъжността общоприет шеф на малкия екран Емил Кошлуков пред Съвета за електронни медии (СЕМ). Той се яви дружно с управителния съет на Българска национална телевизия пред регулатора, с цел да показа доклада на медията, оповестява "24 часа ".

Кошлуков е и един от претендентите за шеф на Българска национална телевизия в състезанието, който Съвет за електронни медии разгласи.

Припомняме, че Кошлуков стана програмен шеф на БНТ1, когато Константин Каменаров стана общоприет шеф на Българска национална телевизия през 2017 година

Очаква се до края на годината дефицитът на Българска национална телевизия да доближи 44 млн. лв., добави Кошлуков по време на днешното чуване.

Той изясни, че са развалени контракти за милиони, подписани от управлението, за стратегии и реклами. Според него те били "вредни и рискови ". Прекратени са също съмнителни публични поръчки.

Припомняме, че Кошлуков стана и.д. началник на националната телевизия, откакто шефът Константин Каменаров бе наказан за каране в нетрезво положение и подаде оставка, защото присъдата е несъвместима с изискванията за заемане на поста.

Кандидатите в състезанието ще могат да употребяват доклада на Българска национална телевизия, с цел да показват своите концепции за ръководството на националната телевизия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР