Българската музикална сцена осиротя без един от най-усмихнатите, енергични и

...
Българската музикална сцена осиротя без един от най-усмихнатите, енергични и
Коментари Харесай

Трагедия в семейството на Нешка Робева

Българската музикална сцена осиротя без един от най-усмихнатите, енергични и харизматични представители. Популярният китарист и артист Георги Матев ни напусна прекомерно млад, предава Блиц. 

Музикантът си отиде от този свят на 11 май в съня си край брега на морето, където в последно време посрещаше посетители в най-новата си кулинарна разработка.

Освен с участия в разнообразни музикални планове, в това число и с групи в телевизионни излъчвания, Жоро Матев беше предан през последните години и на другата си огромна пристрастеност –готвенето. Той въртеше верига от заведения за хранене, беше жури и на кулинарни шоута.

Жорката, както го назоваха приятелите и околните, показа живота си с дъщерята на Нешка Робева - Аглика, с която имат прелестно момиченце. Според информациите, от 2016 година двамата имат бракоразвод, добавя Блиц. 

Всички, които желаят да изпратят Жоро Матев в последния му земен път, могат да го създадат в понеделник (14 май), от 15.30 часа на гробищния парк в столичния квартал " Бояна ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР