Българската легенда на Барселона Христо Стоичков не скри добрите си

...
Българската легенда на Барселона Христо Стоичков не скри добрите си
Коментари Харесай

Стоичков заля с похвали нов играч в Барселона

 Бранител на Барса пред Стоичков: Да си един до друг с Меси и компания е необикновено
Българската легенда на Барселона Христо Стоичков не скри положителните си думи по адрес на Артуро Видал, който бе притеглен в каталунския клуб. Според него халфът е състезател, който може да даде доста на " блаугранас ".

" Това е нещо, което връща положителните мемоари за това момче. Той игра огромен футбол и е страховит експерт. Той е момче, което обича да печели и е направило история с чилийския народен тим, дружно с Алексис Санчес към този момент са в историята на Чили с Иван Саморано и Марсело Салас.



Този човек получи тази чудесна опция да носи тази велика фланелка. Това е нещо, което за чужденец е огромна отговорност. Видал може да донесе доста неща, той е един зрял състезател, победител, който желае да успее във всеки мач.

Когато игрите не са толкоз ярки, имате потребност от този печеливш дух, тъй като заразява доста хора. С привличането му клубът печели доста, изключително в средата, където се нуждае от сцепление, битка и печеливш дух, които Видал има ", разяснява Камата пред FOX Sports.

Накрая той пожела шанс на Артуро и му пожела да се наслаждения на престоя си в Барселона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР