Българската компания TAD GROUP България разработва иновативната система за управление

...
Българската компания TAD GROUP България разработва иновативната система за управление
Коментари Харесай

Българска компания създава иновативна система за управление на сайтове


 Българска компания основава новаторска система за ръководство на уеб сайтове

Българската компания TAD GROUP България създава новаторската система за ръководство на уеб наличие - TAD CMS (TAD Content Management System). Тя разрешава да се сплоти ръководството и персонализирането на съвсем всички детайли на модерния уеб страница и обезпечава оптималната отбрана на изявленията в него.

„ Създадохме системата TAD CMS, с цел да предоставяме по-голяма сигурност на нашите клиенти. Системата отстрани нуждата от проби за оценка на сигурността (т. нар. пенетрейшън тестове), като пази уеб страницата от кибер офанзиви и с това предотвратява загубата на скъпи данни “, споделя Иван Тодоров, шеф на TAD GROUP за България.

Системата TAD CMS разполага с подсъзнателен интерфейс, който дава на админите богат набор от принадлежности за ръководство на уеб наличието. Освен това решението предлага спомагателен модул наименуван WAF (Website Application Firewall), който действа като защитна стена и предотвратява множеството познати хакерски атаки. Функциите на защитния модул включват още статистика на офанзивите, конфигурация на отбрани и други

За разлика от други системи на пазара, TAD CMS има за цел да обезпечи отбрана и в случаи на демонстрация на немарливост от страна на админите. Независимо от измененията, които се правят в административния панел, системата предотвратява възможни предпоставки за накърнимост.

TAD GROUP е учредена през 2014 година в Нюпорт Бийч, Калифорния, само че две години по-късно измества своя софтуерен запас в София, поставяйки началото на първата компания в България, профилирана в даването на световни решения за киберсигурност и отбрана на информация. Клиентите на компанията са междинни и огромни бизнеси в международен мащаб, за които високото равнище на осведомителна сигурност и отбрана на данните е от основно значение.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР