Българската компания Dronamics и Пощенската служба на Обединените арабски емирства

...
Българската компания Dronamics и Пощенската служба на Обединените арабски емирства
Коментари Харесай

Българската Dronamics скоро може да разнася пощенски пратки в Дубай, Абу Даби и други емирства

Българската компания Dronamics и Пощенската работа на Обединените арабски емирства (ОАЕ) - Emirates Post Group (EPG), са подписали " Писмо за планове за тестване на логистични решения посредством потреблението на карго дрон ", оповестяват от Dronamics. Според родния стартъп, това дава началото на едно ново съдействие, предопределено да промени напълно доставката на товари с дрон в ОАЕ и страните от Персийския залив.

Условията на договорката плануват EPG да изследва и тества услуга с карго дрон на Dronamics за експерсни доставки на междинни и далечни дистанции. Двете компании ще си сътрудничат за създаването на цялостна мрежа за доставка на товари с дронове в ОАЕ и другите страни от Персийския залив.
 Снимка 626748
Източник:

При триумф на плана EPG има намерение да интегрира новаторската технология в своята логистична мрежа и да обезпечи достъп до нея и за по-широката логистична промишленост. Освен това, Пощенската работа на ОАЕ има намерение да взе участие в основаването на бъдещото взаимно дружество с Dronamics, с цел да подкрепи разширението на взаимните интервенции с карго дронове в района.
 Свилен Рангелов: Основният хъб за развиването на Dronamics остава в България
Свилен Рангелов: Основният хъб за развиването на Dronamics остава в България

Товарните дронове са не просто бързо и преференциално решение, само че и късмет за отдалечените региони, разяснява изпълнителният шеф на компанията

" Партньорство с Emirates Post Group ни дава вълнуващата опция да работим върху нашето разширение в старните от Персийския залив и по-специално в Обединените арабски емирства.

Чрез тази договорка ще опитаме да внедрим на тези пазари нашата неповторима технология за безпилотно транспортиране на товари и това е значима стъпка към постигането на нашата визия за обезпечаване на доставка в същия ден ", разяснява Свилен Рангелов - основен изпълнителен шеф и съосновател на Dronamics.

" Със споделена визия за прекрояване на бъдещето на логистичния бранш, EPG и Dronamics са отдадени на подобряването на скоростта на доставка на товари, резистентност и успеваемост посредством внедряване на най-съвременни дрон технологии. Това партньорство съставлява значим крайъгълен камък в напредъка към самостоятелния товарен превоз с дронове ", съобщи от своя страна Абдула Мохамед Алашрам, основен изпълнителен шеф на Emirates Post Group.

Ако всичко върви по проект, взаимното партньорство с Emirates Post Group би трябвало да разреши на българската компания да прави товарни полети с дрон в ОАЕ до 2024 година.
 Dronamics подвигна безпилотен товарен аероплан в небето
Българска компания подвигна в небето безпилотен товарен аероплан

Амбицията на екипа е да промени логистиката в световен мащаб
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР