Българската компания „Бул трейдинг консулт“ проби в Европа с иновативни

...
Българската компания „Бул трейдинг консулт“ проби в Европа с иновативни
Коментари Харесай

Българска компания проби в Европа с еднократни дървени прибори от бреза

Българската компания „ Бул трейдинг консулт “ проби в Европа с новаторски еднократни дървени принадлежности от бреза. Тя изнася към този момент продукция за Унгария, Нидерландия, Гърция, Малта и други страни от Европейски Съюз. В момента водим договаряния и за стъпване на пазарите в Съединени американски щати и Англия, заяви за TravelNews Николай Вучев, шеф на компанията.

Тя предлага дървени принадлежности от бреза за еднократна приложимост за потребностите на хотели, заведения за хранене, доставки по домовете, празненства, кетъринг, улична храна и вендинг машини. Това са чаши, чинии, лъжици, вилици, ножове, бъркалки и други произведения, създадени от брезов фурнир, които с изключение на посочените към този момент преимущества, са и хипоалергични и подобаващи за приложимост даже от дребни деца.

Според Вучев те са съвършената опция на пластмасовите принадлежности за многократка потребност. За разлика от всеобщите пластмасови произведения, които съгласно регулациите на Европейски Съюз наложително би трябвало да останат в предишното, от компанията са заложили на естествени, биоразградими материали, които са безусловно безвредни за човешкото здраве. Николай Ваучев изясни, че се стараят да запазят производството на компанията безусловно транспарантно и екологично чисто. “Брезите, които са употребявани за изработката на материалите, порастват в един от най-чистия регион в света – наоколо до съветския град Владивосток и се добиват от брезова гора с повърхност от над 3000 кв. км, при следена сеч, като изсечените дървета незабавно се залесяват с нови”, акцентира той.

Мнозина мислят, че бамбуковите произведения са най-хубавата опция на пластмасата, само че брезовите артикули потвърждават тъкмо противоположното. При обработката на бамбук изделията се слепват с лепило за разлика от брезовите си еквиваленти. При обработката на еднократните произведения на „ Бул трейдинг консулт “ не се употребява и хлор. Цената им пък е съизмерима с рисковите за околната среда пластмасови вилици, лъжици, чинии и чаши, което прави продукта извънредно наличен и неповторим. Освен това брезовата посуда е 100% биоразрадима и не замърсява природата, акцентира Вучев.

Неслучайно българската компания към този момент се постанова на европейския пазар, а сега се водят договаряния и за стъпване на пазарите в Съединени американски щати и Англия.

Йоана Шомова
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР