Българската компания A Data Pro, част от водещите европейски организации

...
Българската компания A Data Pro, част от водещите европейски организации
Коментари Харесай

Българската компания A Data Pro сред финалистите на WealthBriefing European Awards 2018

Българската компания A Data Pro, част от водещите европейски организации в региона на обработката и разбора на данни, е измежду финалистите на WealthBriefing European Awards 2018 в категорията „ Иновативно потребителско решение “. Компанията взе участие в състезанието с решение за ръководство на риска и сходството, автоматизирано извличащо детайлна контекстуална информация от неструктуриран текст по отношение на лица и компании от необикновен интерес. Проектът е създаден от Identrics – звеното на A Data Pro за изследване и създаване на изкуствен интелект - и сега е в пилотна фаза.

Представяйки най-хубавите по рода си снабдители в световното частно банкиране, ръководството на благосъстоянието и общностите на доверените съветници, състезанието цели да отличи компании, екипи и обособени персони, които съгласно журито са „ показали иновативност и високи достижения през 2017 “.

 1

„ Номинацията за нас е самопризнание за достиженията на екипа – тя е доказателство за визионерството на A Data Pro и отдадеността на екипа през последната година, “ разяснява Илия Кръстев, изпълнителен шеф на A Data Pro и прибавя: “Изкуственият разсъдък и автоматизацията са извънредно конкурентен бранш, с висок капацитет за създаване на приложения във финансовата сфера. Вярваме, че решението на Identrics може да е повратна точка за промишлеността и за нас е огромна чест да сме класирани измежду най-хубавите.”

Стивън Харис, изпълнителен шеф на ClearView Financial Media и издател на WealthBriefing, първи поздрави фирмите финалисти. Той показа: „ Компаниите финалисти са почтени състезатели и бих желал да изкажа моите най-сърдечни поздравления към тях. Наградите са оценени на база на подадените кандидатури и отговорите на редица характерни въпроси с фокус върху потребителско преживяване, а не върху количествени измерители на осъществяването. Това е отличаващият и, имам вяра, безспорен измерител. “

Победителите ще бъдат оповестени на церемония вечеря на 26 април в административната постройка на Лондонското Сити, Гилдхол.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР