Българската Ким Кардашиян явно има проблеми с парите, след като

...
Българската Ким Кардашиян явно има проблеми с парите, след като
Коментари Харесай

Българската Ким Кардашиян скъса джоба

Българската Ким Кардашиян очевидно има проблеми с парите, откакто не се реши да си бръкне в джоба за медицински обзор . Деси изпадна в жестока нервност, откакто се наложи да мъкне тежка мешка. Тя разгласи, че гърбът й е съвсем неподвижен й и даже нахока лекаря на продукцията доктор Стойков, който се опита да я успокои. „ След два часа отивам непосредствено в болница! “, отсече смутената Деси и изиска да й създадат ядрено-магнитен резонанс в Правителствена болница или в някоя американска клиника, тъй като не има вяра нито на мнението на доктор Стойков, нито на българското опазване на здравето.

След като обаче разбра, че би трябвало сама да заплати проучването в определените от нея лечебни заведения, Деси се съгласи да я закарат в друга болница за безвъзмезден за нея обзор. Драмата с Деси стартира, откакто беше определена за аргатин и беше помолена да вземе в обора мешка единствено с най-необходимото. Въпреки предизвестията тя натъпка свръхбагаж и по този начин престъпи разпоредбите. Вчера тя бе определена за първи дуелист със смазващо болшинство по новия метод за решения в предаването, като всеки участник в предаването гласоподава обществено.

Деси направи драма и от отиването си на двубой и е разгласи, че е сюрпризирана и разочарована от Жоро и Коцето, които са дали своят вот за нея. „ Предполагам, че другият аргатин Ивайло им е по-симпатичен “, изяснява си тя избора им. „ Всичко е поради вчерашния ден. Оказа се, че Иво е по-благ от теб. Човекът си хвана раницата без да пъшка, отпътува, почисти си обора. “, отбрани се Георги
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР