Българската икономика се представя по-добре от средното за ЕС ниво.

...
Българската икономика се представя по-добре от средното за ЕС ниво.
Коментари Харесай

Марияна Николова: Българската икономика се представя по-добре от средноевропейската

Българската стопанска система се показва по-добре от междинното за Европейски Съюз равнище. Това счита заместител министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова, която взе участие в кръгла маса на тематика: „ Нова икономическа рецесия в България - по кое време и за какво? “, проведена от Лабораторията за научно-приложни проучвания към Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), написа Economic.

Българското държавно управление поставя изключителни старания за стимулиране на икономическия растеж, като в същото време се реализира резистентност на развиването на стопанската система посредством основаване на удобна бизнес среда “, съобщи Николова и акцентира, че страната разполага с редица финансови механизми за посрещане на възможна икономическа рецесия, един от които е фискалния запас.Вицепремиерът посочи нуждата от аналитични и емпирични проучвания, които да подкрепят напредъка в моделирането на финансовите рецесии за да се приготвят по-добри политически решения.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР