Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) предлага на държавата план

...
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) предлага на държавата план
Коментари Харесай

Нова идея: Бонус от 300 лева за ваксиниран

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) предлага на страната проект за форсиране на имунизационния развой. От браншовата организация дават концепция да се дават сред 50 и 300 лв. на всеки имунизиран. Конкретната сума ще зависи от бързата реакция на хората. Тези, които изявят предпочитание да се имунизират незабавно след оповестяване на мярката, в границите на първите двадесет дни да получат 300 лв.. За идващите 10 дни преди малко имунизираните да вземат по 250 лв., а всяка десетдневка сумата да понижава надлежно на 200, 150, 100 и 50 лв.. Кампанията може да бъде лимитирана във времето – за два месеца, тъй че да изпреварим предстоящата нова вълна на вируса през есента, предложи ръководителят на БХРА Георги Щерев.

Тези средства могат да се употребяват за лятна почивка да вземем за пример, а 600 лв. за едно семейство са сериозен бюджет за отмора, от време на време и повече, в сравнение с те самите могат да отделят.

Туристическият бизнес смята, че раздаването на пари за стимулиране на имунизационния развой е по-приемливия вид в сравнение с ново затваряне на бизнеси през есента, както предвиждат епидемиолози. Блокирането на стопанската система ще докара до харчене на доста повече средства за отплата и подкрепяне, уверени са от сектора.

Другата концепция на БХРА е страната да провежда лотария с предметни награди – тв приемници, перални, домашен уреди, с цел да подтиква бързата имунизация. В някои страни на лотария се разиграват даже леки коли, дават образец от сектора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР