Българската гордост SIN R1, която ни прославя вече на два

...
Българската гордост SIN R1, която ни прославя вече на два
Коментари Харесай

Представиха най-новия модел на българския суперавтомобил Sin R1 550

Българската горделивост SIN R1, която ни популяризира към този момент на два континента, още веднъж се появява на международната автомобилна сцена с повече мощ, новаторски интериор и доста усъвършенствания със новия си модел SIN R1 550, чиято международна премиера бе на най-голямото Международно автомобилно изложение-Женева 2017, а незабавно по-късно автомобилът беше показан на блестящата сцена на Top Marques Monaco 2017, по покана на Алберт II - принцът на Монако, където бе водеща марка на ревюто.

След целия искра и аплодисменти вън от България, SIN R1 550 дебютира за първи път и на родна земя, в едно от най-красивите места на българското черноморие - комплекс "Созополис ", с хазаин господин Стефан Шарлопов. След насъбрания опит на спортните писти и на пътя, Sin Cars сполучливо усъвършенстват характерностите на автомобила. Специално създаденият нов мотор с 550 к.с. прави автомобила по-мощен, само че не по-малко удобен. С нов дизайн са страничните дифузьори, които усъвършенстват въздухопотока в двигателния отсек. Някои от подобренията в новия модел са спомагателните карбонови детайли в екстериора и 40мм повдигаща система в предната и задница, по-мощна електрическа система на динамото, с нова CAN настройка на пауър модула.

Интериорът е създаден взаимно с водеща компания в региона на интериорния дизайн. SIN R1 550 е с напълно нови седалки, проектирани във фабриката на SIN CARS – нерегулируеми, карбонови седалки, основани на моделите, употребявани в спортните коли, само че доста по-комфортни, с по-добър дизайн и по-ниска позиция в купето. Освен това автомобилът има алтернатива за вграждане на секвенциална спортна скоростна кутия с падъл шифт. Накратко - по-бърз, по-комфортен и по-красив! Автомобилът се създава по поръчка, като всеки клиент има опцията да проектира своя лична идея.

Гостите на събитието имаха опцията както да се срещнат от близко с историята на Sin Cars, по този начин и да бъдат повозени персонално от основателя на марката, Росен Даскалов, в обиколка на комплекса, с цел да усетят тръпката, която 550 конски сили провокират и да вникнат в мотото на компанията - "From racing to the road ".

След като господин Даскалов се погрижи за повдигнатия адреналин на всички присъстващи, пристигна ред на музикантите и танцьорите да издигнат и духа на феновете с красива хореография и жива музика, с цел да отпразнуваме дружно бъдещите и сегашни триумфи на Син Карс България. Нека имаме още доста мотиви за горделивост!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР