Българската гимнастичка Катрин Тасева записа успешно представяне и в последния

...
Българската гимнастичка Катрин Тасева записа успешно представяне и в последния
Коментари Харесай

Катрин Тасева спечели още два сребърни и един бронзов медал в Гран при Киев

Българската гимнастичка Катрин Тасева записа сполучливо показване и в последния ден от шампионата Гран при в Киев. След сребърното отличие в многобоя, което завоюва в събота, 20-годишната състезателка беше на висота и във финалите на обособените уреди.

Тасева беше доста покрай това да завоюва златен орден в топката, само че приключи с 18.150 и получи втора оценка след представителката на Русия Екатерина Селензньова (18.500). Трета остана друга съветския – Мария Сергеева (17.550).

Във финала на лента Тасева още веднъж беше зад Селезньова. Тя получи оценка от 17.400, надалеч зад рускинята – 18.200. Трета остана Юлия Евчик от Беларус (16.900). Бронзово отличие българската гимнастичка заслужи на бухалки, където приключи със 17.150. Там златото беше за Мария Сергеева, пред Селезньова.



Най-слабо Катрин Тасева се показа на обръч, където позволи съществени неточности. За разлика от многобоя, където получи най-висока оценка от всичките си съчетания, иемнно на обръч (17.950), този път 20-годишната състезателка не беше на висота. Тя приключи с едвам 15.000 и се класира осма.

В края на месец март в София следва Световната купа, където точно Тасева ще бъде най-голямата вяра на България. В надпреварата няма да взе участие Невяна Владинова, която е с травма в глезена.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР