Българската федерация по волейбол използва своя официален сайт, за да

...
Българската федерация по волейбол използва своя официален сайт, за да
Коментари Харесай

БФВ благодари на Пламен Константинов за работата му в националния отбор

Българската федерация по волейбол употребява своя формален уебсайт, с цел да изкаже своята признателност към работата през последната една година на мъжкия народен селекционер Пламен Константинов.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден стана ясно, че любимец да застане отпред на " лъвовете " е италианецът Джанлоренцо Бленджини, като по време на Управителния съвет на БФВ е било взето решение да бъдат извършени финални договаряния с италианския експерт, който сега работи Лубе Чивитанова в италианското състезание.

Това на процедура поставя завършек на втория престой на Пламен Константинов отпред на България, като за разлика от първия път в този момент някогашният народен състезатели води отбора ни единствено в границите на една година.

През календарната 2023-а година мъжкият ни народен тим резервира мястото си в Лигата на нациите, само че отпадна още в 1/8-финалите на домашното европейско състезание след загуба от Франция. В края на спортната година пък България остана на 5-о място в своята квалификационна група за Олимпийските игри в Париж 2024 и по този начин за трети следващ път няма да бъде част от най-големия състезателен конгрес на планетата.

" Българска федерация волейбол изрича своята признателност към Пламен Константинов за работата отпред на националния тим за мъже през последната 1 година. Константинов бе назначен за повторно в кариерата си на този пост през октомври 2022 година и под негово управление в този интервал " трикольорите " участваха в три огромни шампионата - Волейболна лига на нациите, европейско състезание и олимпийските квалификации.

Благодарим за взаимната работа, професионалното отношение и радостните моменти! Желаем му всичко най-хубаво в персонален и професионален проект! ", написаха от БФВ.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР