Българската федерация по мотоциклетизъм отличи най-добрите си състезатели за 2019

...
Българската федерация по мотоциклетизъм отличи най-добрите си състезатели за 2019
Коментари Харесай

Федерацията по мотоциклетизъм награди най-добрите състезатели за 2019

Българската федерация по мотоциклетизъм отличи най-хубавите си състезатели за 2019 година на тържествена гала в София. Пред голям брой посетители от страната и чужбина бяха раздадени 112 оценки на водачите в другите класове и дисциплини, които взеха присъединяване в кръговете от Републиканските и BMU Европейски шампионати.

Сред формалните лица бяха Румен Петков - ръководител на Организационния комитет на Гран При България, доктор Волфганг Сръб - почетен президент на Европейския мотоциклетен съюз, Николета Олариу - вицепрезидент на Европейския мотоциклетен съюз, Стелиос Корелис - президент на Гръцката мотоциклетна федерация, Зоран Трайковски - президент на мотоциклетната федерация на Северна Македония и Наргиз Йозген - общоприет секретар на Турската мотоциклетна федерация.

" Изпращаме една сложна, само че и доста сполучлива година. България има 17 европейски първенци в другите дисциплини, както и станахме носители на трите най-престижни отборни купи за 2019-та. Това ни прави доста горди от постигнатото и благодаря от сърце на всички за напъните, които поставиха през годината. Пожелавам на всички здраве и радостно посрещане на празниците ", съобщи Румен Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР