Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) използва страницата си във

...
Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) използва страницата си във
Коментари Харесай

От БФХГ благодариха на министър Весела Лечева след решението за залата за художествена гимнастика на стадион Раковски

Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) употребява страницата си във Facebook, с цел да изкаже признателност към министъра на младежта и спорта Весела Лечева, откакто по-рано през днешния ден стана ясно, че

В известието си от БФХГ акцентират, че министър Лечева е удържала на думата си да приключи плана и я дефинираха като " министъра направил най-важната крачка за построяването на национална база ", в която да се готвят родните грации.

Освен това от федерацията считат, че Весела Лечева е идеалният образец за министър, който " дава всичко от себе си и знае по какъв начин да изведе българския спорт до висините ".

Изявлението на БФХГ беше споделено и от президента на централата Илиана Раева на нейната персонална страница във Facebook.

Ето го и цялото известие, оповестено от БФХГ:

" Министър Весела Лечева удържа на думата си и съумя сполучливо да приключи 5-годишната сага с разширението на националната зала " Раковски " по художествена гимнастика.

Респект, г-жо Лечева!

Благодарим Ви за отношението и работата Ви!

Вие ще останете в историята на нашия сполучлив спорт вечно, като министъра направил най-важната крачка за построяването на национална база, в която тимовете ни да могат да упражняват обикновено!

Бъдете здрава и все по този начин всеотдайна и грижовна като министър! Вие сте образец за министър, който дава всичко от себе си и знае по какъв начин да изведе българския спорт до висините!
Българският спорт има потребност от министър като Вас! "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР