Българската федерация по гимнастика обяви, че разходите за операцията на

...
Българската федерация по гимнастика обяви, че разходите за операцията на
Коментари Харесай

Федерацията по спортна гимнастика ще поеме разходите за операцията на Райън Радков

Българската федерация по гимнастика разгласи, че разноските за интервенцията на Райън Радков ще бъдат поети от централата.

От федерацията разгласиха публична позиция на страницата си в обществените мрежи във връзка .

" Във връзка с оповестената информация за акцията, която гимнастикът Райън Радков самоорганизира за лекуването на травмата, която получи в коляното, управлението на Българската федерация по гимнастика прецизира: От ден първи след приемане на контузията управлението на федерацията подкрепя състезателя. На разходи на централата на Райън е изработен ядрено-магнитен резонанс в клиника " Провита ". Райън е прегледан и съветван от двама лекари - доктор Иванов от " Спортмед " и доктор Стефанов от ВМА. И двамата са излязоха със мнение, че Радков ще бъде опериран откакто кракът му бъде изцяло раздвижен ", се споделя в позицията.

" Разходите по интервенцията и последващата рехабилитация изрично ще бъдат поети от Българската федерация по гимнастика, която носи отговорност за здравето на националните си състезатели. Това беше обявено още в самото начало на Райън и неговото семейство. Лечението и възобновяване на Райън Радков ще протече по безусловно същия метод, както това на Валентина Георгиева ", допълват от централата във " Facebook ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР